ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΑ.





ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ!

Μπροστά στην εργοδοτική αυθαιρεσία που τσακίζει κόκαλα, οποιαδήποτε καταπάτηση των δικαιωμάτων, οποιαδήποτε απόλυση κάθε συναδέλφισσας και κάθε συναδέλφου σε οποιοδήποτε εργασιακό χώρο αποτελεί και δική μας υπόθεση.



Όλοι εμείς που εκτός από συνάδελφοι του Ντίνου Παλαιστίδη είμαστε ταυτόχρονα και πελάτες των εκδόσεων Άγρα αρνούμαστε να κλείσουμε τα μάτια και να συναινέσουμε σιωπηρά μπροστά στην κατάφωρη αδικία των εργοδοτών στο χώρο των εκδόσεων που δεν σέβονται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζόμενων σε αυτές.

Όλοι εμείς που θεωρούμε πως η γνώση διευρύνει τις απελευθερωτικές δυνατότητες του ανθρώπου από το σκοτάδι της αμάθειας και την εκμετάλλευση, αρνούμαστε να αποδεχθούμε ότι τα βιβλία που κρατάμε στα χέρια μας είναι προϊόν εργασίας συναδέλφων που καθημερινά γίνονται αναλώσιμο προκειμένου να διογκώνονται τα κέρδη των εκδοτικών οίκων.

Θέλουμε τα βιβλία που κρατάμε στα χέρια μας στο περιεχόμενο να είναι πόνημα ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων, και ταυτόχρονα απαιτούμε όλοι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες που συμβάλλουν στη δημιουργία, τη διανομή και την πώλησή τους να δουλεύουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας με το κεφάλι ψηλά!



ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ!

Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΓΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/02 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/02 Συγκέντρωση έξω από την «ΑΓΡΑ» (Ζωοδ. Πηγής 99 Εξάρχεια) στις 9.00 π.μ.



01-02-2010



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ